Möt våra artikelförfattare

Patrik Björklund

Samarbetskonsult

En ifrågasättande typ som älskar flöden och när människor glatt jobbar tillsammans mot gemensamma mål.​

Du hittar honom i roller som exempelvis: verksamhetsanalytiker, projektledare, agil coach/konsult och system/lösnings-arkitekt.

Artiklar

Glöm allt du trodde om hur ni bygger ett nytt Intranät i SharePoint

Upptäck en ny metod för att skapa ett intranät i SharePoint med färdigt innehåll från Cognit - spara tid och pengar.

Microsoft Copilot - Delarna Microsofts säljare inte riktigt vill prata om

Microsoft Copilot, en AI-assistent från Microsoft och OpenAI, kan revolutionera arbetsplatsen, men medför också potentiella risker och utmaningar. Läs mer.

Introducerar: AmpliFlow - Vår allt-i-ett-lösning för ISO-certifiering och ledningssystem

Introduktion av AmpliFlow - Cognits plattform som effektiviserar processen för ISO-certifiering och ledningssystem. Med expertstöd och smarta IT-verktyg tar vi ditt företag till nästa nivå. Läs mer!

SharePoint Copilot: AI kommer till intranät och SharePoint

SharePoint Copilot, en AI-driven innovation, revolutionerar innehållsskapande på intranät och SharePoint. För att fullt ut dra nytta av dess potential krävs en genomtänkt struktur, policy och utbildning som säkerställer effektiv internkommunikation och undviker informationsöverflöd.

Vad du behöver veta när du startar ett intranät-projekt

Vi går igenom vad du behöver tänka på när du ska starta ett intranät-projekt - för att bygga upp ett nytt intranät eller göra om ett befintligt

Det du behöver för att lyckas med att jobba på distans

Att jobba hemifrån blir vanligare och vanligare i osäkra tider och kan också vara ett sätt att minska miljöpåverkan eller hitta balans mellan arbete och fritid. Distansarbete ställer krav på såväl företaget och arbetsmiljön som på personalen som ska arbeta på distans. Läs mer för att få veta hur du lyckas med distansarbete.

Vad är ett intranät och varför är det fortfarande ett krav för företag?

Intranät är så mycket mer än bara ett dokumenthanteringssystem idag. I den här artikeln går vi igenom var begreppet kommer ifrån och vad intranät är idag.

Nyheter i Office 365 under September 2018

Mycket nytt lanserades under Microsofts stora konferens Ignite under september. Helt ny sökfunktion som ska sträcka sig över allt från Word till SharePoint till Windows 10. Mega-meny och andra nyheter i SharePoint och Teams. Spännande månad!

Hubsiter i SharePoint förändrar hur du bygger intranät - Det här är vad du behöver veta

Hubsiter, vad är det och varför är det viktigt för mig? Vi går igenom hur du hanterar den moderna platta strukturen i SharePoint och vad du behöver tänka på för att lyckas.

Nyheter i Office 365 under Augusti 2018

Teams nu redo för prime time, efterfrågade funktioner i SharePoint rullar ut och mycket mer.

5 enkla misstag i Office 365 och SharePoint som irriterar dina användare

Visst känns det rätt surt att göra "enkla" misstag som påverkar funktionaliteten och skapar irritation. Misstag som lätt hade kunnat undvikas? Här delar vi med oss av några saker vi stött på, misstag som var enkla att göra och där man trodde man valde den bästa lösningen.

Nyheter i Office 365 under Juli 2018

Skrivbordskaos är nu ok, saker blir gratis och det analoga blir digitalt m.m. Läs mer om de senaste nyheterna i Office 365 här.

Vad är Microsoft 365 och varför är det intressant för mig?

Läs om Office 365 och varför är det intressant för dig och ditt företag. Artikeln går igenom dels vad Office 365 är och vart det kommer ifrån. Allt för att du ska få en bättre förståelse för vart värdet ligger för er.

Hur du enkelt visar ett diagram från Excel i SharePoint utan att visa hela arket #snabbguide

Att bara visa ett diagram från en Excelfil kan göra information mycket enklare att ta till sig för mottagare. I den här videon visar vi hur du visar enbart ett diagram från en Excelfil på en SharePoint-sida

5 funktioner för dokumentbibliotek du kanske inte visste fanns i SharePoint

Dokumentbibliotek i SharePoint är superkraftiga och har många funktioner. Här listar vi 5 användbara funktioner som du kan börja använda direkt, out of the box, i Office 365 och SharePoint Online.

Vill du att vi kontaktar dig?

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Kan du inte vänta? Ring Saif på 070 144 26 63
Ajdå, något gick fel. Ring Saif på 070 144 26 63 så bjuder han på lunch som kompensation.
Copyright Cognit Consulting AB 2015 - 2024
Personuppgiftspolicy
Genom att klicka på “Acceptera” godkänner du lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigering på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår personuppgiftspolicy för mer information.