Möt våra artikelförfattare

Patrik Björklund

Samarbetskonsult

En ifrågasättande typ som älskar flöden och när människor glatt jobbar tillsammans mot gemensamma mål.​

Du hittar honom i roller som exempelvis: verksamhetsanalytiker, projektledare, agil coach/konsult och system/lösnings-arkitekt.

Artiklar

Vad du behöver veta när du startar ett intranät-projekt

Vi går igenom vad du behöver tänka på när du ska starta ett intranät-projekt - för att bygga upp ett nytt intranät eller göra om ett befintligt

Vad är ett ledningssystem?

‍Ett ledningssystem är en beskrivning av hur en organisation styrs och fungerar. Ledningen använder det för att se till att verksamheten bedrivs på det sätt som är sagt, och medarbetarna använder det som ett stöd för att göra rätt i vardagen.

Det du behöver för att lyckas med att jobba på distans

Att jobba hemifrån blir vanligare och vanligare i osäkra tider och kan också vara ett sätt att minska miljöpåverkan eller hitta balans mellan arbete och fritid. Distansarbete ställer krav på såväl företaget och arbetsmiljön som på personalen som ska arbeta på distans. Läs mer för att få veta hur du lyckas med distansarbete.

Vad är ett intranät och varför är det fortfarande ett krav för företag?

Intranät är så mycket mer än bara ett dokumenthanteringssystem idag. I den här artikeln går vi igenom var begreppet kommer ifrån och vad intranät är idag.

Nyheter i Office 365 under September 2018

Mycket nytt lanserades under Microsofts stora konferens Ignite under september. Helt ny sökfunktion som ska sträcka sig över allt från Word till SharePoint till Windows 10. Mega-meny och andra nyheter i SharePoint och Teams. Spännande månad!

Hubsiter i SharePoint förändrar hur du bygger intranät - Det här är vad du behöver veta

Hubsiter, vad är det och varför är det viktigt för mig? Vi går igenom hur du hanterar den moderna platta strukturen i SharePoint och vad du behöver tänka på för att lyckas.

Nyheter i Office 365 under Augusti 2018

Teams nu redo för prime time, efterfrågade funktioner i SharePoint rullar ut och mycket mer.

5 enkla misstag i Office 365 och SharePoint som irriterar dina användare

Visst känns det rätt surt att göra "enkla" misstag som påverkar funktionaliteten och skapar irritation. Misstag som lätt hade kunnat undvikas? Här delar vi med oss av några saker vi stött på, misstag som var enkla att göra och där man trodde man valde den bästa lösningen.

Nyheter i Office 365 under Juli 2018

Skrivbordskaos är nu ok, saker blir gratis och det analoga blir digitalt m.m. Läs mer om de senaste nyheterna i Office 365 här.

Vad är Microsoft 365 och varför är det intressant för mig?

Läs om Office 365 och varför är det intressant för dig och ditt företag. Artikeln går igenom dels vad Office 365 är och vart det kommer ifrån. Allt för att du ska få en bättre förståelse för vart värdet ligger för er.

Hur du enkelt visar ett diagram från Excel i SharePoint utan att visa hela arket #snabbguide

Att bara visa ett diagram från en Excelfil kan göra information mycket enklare att ta till sig för mottagare. I den här videon visar vi hur du visar enbart ett diagram från en Excelfil på en SharePoint-sida

5 funktioner för dokumentbibliotek du kanske inte visste fanns i SharePoint

Dokumentbibliotek i SharePoint är superkraftiga och har många funktioner. Här listar vi 5 användbara funktioner som du kan börja använda direkt, out of the box, i Office 365 och SharePoint Online.

Prata med oss

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Kan du inte vänta? Ring Patrik på 073 660 90 74
Ajdå, något gick fel. Ring Patrik på 073 660 90 74 så bjuder han på lunch som kompensation.
Copyright Cognit Consulting AB 2017-2022
Personuppgiftspolicy