Vad brinner du för

Vad gör Cognit?

Cognit hjälper organisationer att enklare och kostnadseffektivare hantera information, samarbete och vidareutveckling av sin verksamhet genom att etablera och upprätthålla digitala ledningssystem för bl.a. kvalitet, produkt- och informationssäkerhet samt miljö och arbetsmiljö som uppfyller kraven i relevanta ISO – respektive branschstandarder.

Vi verkar för en värld där nya verktyg och arbetssätt låter verksamheter och individer nå sin fulla potential utan att orsaka lidande för människor och natur.

Denna vision verkar vi för att bidra till genom vår mission som är att göra människor mer delaktiga i utformningen av sitt sätt att arbeta genom hållbart tydliga och effektiva verktyg, system och processer.

Vi har kunder inom flera olika branscher och områden bl.a. IT, fordon, livsmedel, tjänsteföretag och offentlig förvaltning.

Vi söker aktivt

Säljare inom Digitala Ledningssystem

Arbetet innebär primärt att för oss, och våra kunder i Sverige, arbeta med ansvar bl.a. för att:

Du har:

Verksamhetskonsult med fokus på Office 365

En duktig verksamhetskonsult hos oss gillar exempelvis att hålla workshops, utbilda och klura på processer - kort sagt brinner du för att hjälpa kunder lyckas.

Du har förmodligen varit med ett tag i branschen och drivs mer av coachning och lyhördhet hos ledningen än regelrätt arbetsledning i detalj.

Samtidigt känner du en stolthet i att vara duktig på att hantera, förstå och hålla dig uppdaterad kring verktygen som finns för PowerUsers inom Office 365.

Utvecklare med fokus på Office 365, Azure och .NET

Våra utvecklare är duktiga på att förstå kundernas riktiga behov och att bygga smarta, stabila lösningar som håller över tid.

Hos oss får du utmaningar som är svåra, men som faktiskt går att lösa.

Vi söker inte dig som kallar dig för "Ninja" eller "Rock-star" - vi söker dig som kallar dig för lagspelare.

Du är duktig på teknik och gillar att hänga med samtidigt som du värdesätter balans i livet.

För att kunna komma upp på banan är det bra om du har erfarenhet av TypeScript, SPFx, .NET, Azure. Har du intresse inom något/flera av; Azure, DevOps, .NET core, Entity Framework m.m. är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker någon som är bekväm såväl frontend som backend.

Skicka in en spontanansökan

Arbetar du med verksamhetsutveckling eller ledningssystem? Eller har du någon annan kompetens som inte finns med bland lediga tjänster? Vi är i en expansiv fas och tar gärna emot spontanansökningar.

Chatta med oss eller skicka ett e-mail till info@cognit.se så skickar vi mer info om framtida tjänster.

Pyr det inom dig? Ansök direkt utan CV

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Kan du inte vänta? Ring Patrik på 073 660 90 74
Nejdå, något gick fel. Ring Patrik på 073 660 90 74 så bjuder han på lunch som kompensation.