Glöm allt du trodde om hur ni bygger ett nytt Intranät i SharePoint

Glöm allt du trodde om hur ni bygger ett nytt Intranät i SharePoint

"Det är dags att bygga ett nytt intranät". Den meningen får många att sucka. Varför?

Intranät har länge varit en viktig men ofta komplicerad del av företags internkommunikation. Många kämpar med att skapa ett intranät som både är användarvänligt och ger effekt.

Ofta fastnar vi i diskussioner om teknik, design och funktioner och missar huvudpoängen och det som oftast tar mest tid i ett projekt:
Intranätet ska vara stället dit du går för att hitta informationen du behöver.

Om vi ser på det så, vad är då det stora problemet? Jo. Innehållet.

Vi har ett annat sätt att göra det på

Traditionellt sett har företag behövt bygga upp innehållet på sitt intranät från grunden eller utgå från ett existerande intranät som inte riktigt håller måttet. Orden många använder för sina intranätsprojekt är "tidskrävande" och "kostsamma".

Vår lösning?

Ett helt färdigt intranät baserat på Microsoft SharePoint, komplett med meningsfulla texter för alla sidor.

Det är som att få en heltäckande mall för din digitala arbetsplats. Du behöver inte starta med ett blankt papper; istället får du ett färdigt förslag som du enkelt kan justera, lansera och sedan fortsätta att utveckla över tid. Detta sparar inte bara enorma mängder tid utan förenklar även hela processen avsevärt.

Snabbhet och enkelhet

Vårt erbjudande är inte bara baserad på funktioner – det handlar om "färdigpaketerat innehåll" och att leverera ett komplett intranät där alla sidor kommer färdiglevererade med meningsfulla texter.

Det innebär att du kan undvika det tidskrävande arbetet med att skapa innehåll från början. Vårt tillvägagångssätt är jämfört med traditionella alternativ snabbt, professionellt och enkelt.

Med vårt tillvägagångssätt får du en professionell grund att bygga vidare på. Du kan anpassa intranätet med det som verkligen är unikt för ditt företag, lansera det och sedan fortsätta att utveckla det över tid. Detta skapar en flexibel och dynamisk digital arbetsplats som kan växa och förändras tillsammans med ditt företag.

Varför har vi valt att lansera denna produkt?

Vi insåg att många företag kämpar med samma problem: att skapa ett effektivt och användarvänligt intranät utan att processen blir överväldigande. Vi ville erbjuda en lösning som eliminerar gissningsarbetet, minskar tidsåtgången för kundernas egen personal och ger er en solid grund att bygga utifrån.

Genom att tillhandahålla ett färdigt paket, minskar vi tiden och ansträngningen som krävs av er för att skapa ett fungerande intranät avsevärt.

Vad skiljer oss från alternativa lösningar?

Till skillnad från andra lösningar på marknaden, fokuserar vi inte på komplicerade funktioner eller anpassningsmöjligheter. Förr i tiden så saknade SharePoint mycket av de grundläggande funktioner som kunder behövde för att bygga ett intranät - men så är det inte idag. Inte om man som vi vet hur vi använder tekniken på ett smart sätt.

Istället lägger vi vikten vid att leverera ett komplett och direkt användbart intranät som låter dig hoppa över stora delar av projektet och direkt börja i slutet av projektet.

Vårt mål är att göra processen så smidig och effektiv som möjligt för våra kunder.

Ta nästa steg med Cognit

Vår lösning erbjuder ett nytt och spännande sätt att tänka kring intranät för er som inte har obegränsat med tid eller resurser. Om du är intresserad av att skapa en digital arbetsplats som är snabb att sätta upp, enkel att underhålla och professionell i sin utformning, har Cognit lösningen för dig.

Besök vår webbplats på www.cognit.se för att utforska vårt erbjudande ytterligare. Låt oss tillsammans skapa en digital arbetsplats som inte bara uppfyller dina behov idag, utan även är redo för framtidens utmaningar.

Vill du att vi kontaktar dig?

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Kan du inte vänta? Ring Saif på 070 144 26 63
Ajdå, något gick fel. Ring Saif på 070 144 26 63 så bjuder han på lunch som kompensation.

Läs mer...

Copyright Cognit Consulting AB 2015 - 2024
Personuppgiftspolicy
Genom att klicka på “Acceptera” godkänner du lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigering på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår personuppgiftspolicy för mer information.