Vi har fantastiska kunder

Våra kunder

Vi har kunder inom flera olika branscher och områden, bland annat IT, fordonsindustri, livsmedelsindustri, tjänsteföretag och offentlig förvaltning.

Genom att fokusera på våra kunders information och processer kan vi leverera förändrade arbetssätt som skapar värde på riktigt. Digitala verktyg ofta är en central komponent och långsiktig lönsamhet är den gemensamma nämnaren.

Målet är att rätt person ska kunna hitta, skapa och dela rätt information för att kunna utföra sitt arbete, på rätt sätt.

Några ord från våra kunder

Med Office 365 som bas har Cognit hjälpt oss att utveckla ett attraktivt och användbart Intranät, fullt med relevant information om vårt företag. De har också bistått oss med en praktisk portal som hjälper oss att hålla koll på alla våra avtal. Sist men inte minst, har vi fått en fungerande struktur i Teams. Allt detta har gjort att vi har förbättrat vårt interna samarbete avsevärt. Cognit har satt alla dessa anpassningsbara instrument i våra händer, smärtfritt och på kort tid och deras kundservice är pålitlig, påläst och hjälpsam. Vi rekommenderar Cognit varmt!
-
Monica Kettelhoit
,
Office Manager, I-Tech AB
"Cognit har med sitt arbete bidragit till att vi som koncern genom Teams har en bättre struktur och åtkomst till både våra kollegor och våra dokument. Det hade under rådande omständigheter med C-19 varit en utmaning att bedriva vår verksamhet från distans, om vi inte hade fått det stöd och den utbildning som medför att vi kan vara produktiva i en näst intill helt digital vardag"
-
Mikael Andersson
,
Styrelseordförande m4Solutions AB
Läs fler rekommendationer

Prata med oss

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Kan du inte vänta? Ring Patrik på 073 660 90 74
Ajdå, något gick fel. Ring Patrik på 073 660 90 74 så bjuder han på lunch som kompensation.