Introducerar: AmpliFlow - Vår allt-i-ett-lösning för ISO-certifiering och ledningssystem

Introducerar: AmpliFlow - Vår allt-i-ett-lösning för ISO-certifiering och ledningssystem

AmpliFlow - effektiviserar processen för ISO-certifiering och ledningssystem

Vi på Cognit är glada att introducera vårt senaste tillskott - AmpliFlow.

Med över 20 års erfarenhet inom ledningssystem och ISO-certifiering har vi de senaste åren skapat en plattform som kombinerar projektledning, rådgivning och ett egenutvecklat IT-verktyg som innehåller allt som krävs för att göra det enklare att bygga ett certifierbart ledningssystem som lever upp till alla krav i ISO 9001, 14001 och 45001.

Förbättra och förenkla

AmpliFlow är resultatet av flera års hårt arbete att ständigt förbättra och förenkla certifierings-processen för våra kunder. Vår ambition har varit att skapa en lösning som inte bara hjälper företag att uppnå certifiering enligt ISO-standarder, utan också att utveckla sin verksamhet på ett sätt som skapar verkligt värde.

Med AmpliFlow kan du nå certifiering enligt ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (miljö), ISO 45001 (arbetsmiljö) eller andra standarder på halva tiden jämfört med traditionella metoder.

Vår unika kombination av rådgivning, projektledning och ett egenutvecklat smart IT-verktyg minskar projekttiden med 50% och dokumentationen med upp till 55%.

AmpliFlow är fortsatt en del av Cognit, men med ett särskilt fokus på ledningssystem och ISO-certifiering, även för företag utanför Office 365. AmpliFlow har dock en mycket uppskattad Microsoft Teams app för er som gillar Office 365.

Enklare för dig som kund

Anledningen att vi delar våra erbjudande i Cognit och AmpliFlow är enkel. Vi vill tydliggöra våra erbjudanden och göra det enklare för dig som kund. Detta innebär dock inte att vi har ändrat vårt engagemang inom Cognit för att leverera högkvalitativa lösningar för SharePoint och Teams. Tvärtom, det ger oss möjlighet att fokusera ännu mer på att utveckla smarta och effektiva lösningar inom dessa områden - och för många kunder kommer det fortsatt vara naturligt med en Cognit-leverans som del av deras certifieringsprojekt.

Vi ser fram emot att vägleda dig på din resa mot ISO-certifiering med AmpliFlow och fortsätta att erbjuda innovativa lösningar för SharePoint och Teams genom Cognit. Oavsett om du är intresserad av att ISO-certifiera ditt företag, effektivisera ditt ledningsarbetet eller bara vill veta mer om våra tjänster, är vi här för att hjälpa dig.

Besök vår nya webbplats ampliflow.se för mer information eller gå direkt till att läsa ett kundcase.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vill du att vi kontaktar dig?

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Kan du inte vänta? Ring Saif på 070 144 26 63
Ajdå, något gick fel. Ring Saif på 070 144 26 63 så bjuder han på lunch som kompensation.

Läs mer...

No items found.
Copyright Cognit Consulting AB 2015 - 2024
Personuppgiftspolicy
Genom att klicka på “Acceptera” godkänner du lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigering på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår personuppgiftspolicy för mer information.