Fånga tidstjuvarna!

Att alla jobbar på sitt eget sätt och utan struktur skapar frustration och kostar pengar. Stoppa tidstjuvarna med paketerad best-practice för samarbete och intranät i Office 365.
Helt standardiserat - helt unikt för er

Prata med oss

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Kan du inte vänta? Ring Patrik på 073 660 90 74
Ajdå, något gick fel. Ring Patrik på 073 660 90 74 så bjuder han på lunch som kompensation.

Spara minst en arbetsvecka

En tjänsteman sparar från 1,1 till 8 timmar i veckan* genom att använda SharePoint och Teams. En timme i veckan låter inte så mycket men på ett år blir det minst en arbetsvecka. Per person.

Ett genomtänkt och väl strukturerat intranät gör att ni kan fokusera på rätt saker - era faktiska arbetsuppgifter och att samarbeta inom företaget.

*Forrester (2014). The Total Economic Impact Of Microsoft Office 365 Enterprise Customers. Forrester Research Inc

 

Hur mycket hade du tjänat om varje medarbetare fick 1-8 timmar extra i kalendern, varje vecka?

Få ut full effekt av SharePoint och Teams

Många företag har Office 365 men utnyttjar bara en liten del av allt som finns där. Office 365 ger tillgång till en mängd digitala verktyg, kommunikationslösningar och molnlagring men utan styrning och gemensamma arbetssätt gör alla på sitt eget sätt.

Om några i teamet skickar mail medan andra diskuterar i teams är det lätt att gå om varandra och fatta felaktiga beslut. Om alla sparar på olika ställen och skickar kopior istället för att dela och samarbeta blir det snabbt problem med dubbletter och att ändringar har gjorts i olika kopior av samma dokument. 

Genom att utgå ifrån vår unika struktur för Teams och SharePoint blir det enkelt både att hålla ordning och att hitta information och dokument. 

Paketerad best-practice - anpassad för er

Genom att använda vår samlade erfarenhet från arbete med ledningssystem och förbättringsarbete har vi mallar att utgå ifrån som sedan anpassas för er unika verksamhet. Ert intranät blir standardiserat – men unikt för er.

Ni får hjälp med ett sidbibliotek, struktur, tydliga regler och utbildning som gör att alla medarbetare använder systemet på samma sätt så att informationen hittas och kan användas och att alla inblandade får tillgång till samma information.

Vi håller er i handen genom hela processen och analyserar er verksamhet och anpassar strukturen så att den passar för er.

Kontakta oss för ett möte kring hur vi kan hjälpa er att få ordning, samarbeta smart och bli effektivare på väldigt kort tid.

Boka ett möte
Monica Kettelhoit
Office Manager, I-Tech AB

Med Office 365 som bas har Cognit hjälpt oss att utveckla ett attraktivt och användbart Intranät, fullt med relevant information om vårt företag. De har också bistått oss med en praktisk portal som hjälper oss att hålla koll på alla våra avtal. Sist men inte minst, har vi fått en fungerande struktur i Teams. Allt detta har gjort att vi har förbättrat vårt interna samarbete avsevärt. Cognit har satt alla dessa anpassningsbara instrument i våra händer, smärtfritt och på kort tid och deras kundservice är pålitlig, påläst och hjälpsam. Vi rekommenderar Cognit varmt!

Vart går tiden?

Söka och samla information

Medarbetare lägger i snitt 19% av sin arbetstid (7,6h/vecka) på att söka och samla information.

E-post hantering

28% av tiden går åt till att hantera epost.

Intern kommunikation

Kontorsarbetare lägger i snitt 14% av tiden på att samarbeta och kommunicera internt

Roll-specifika uppgifter

Då återstår 39% av tiden för att utföra det du faktiskt är anställd för att göra.

Läs mer om vad ett baspaket innehåller

Läs mer om våra tilläggsmoduler

Behöver du hjälp med att styra upp rutinerna för semesteransökan eller se till att inte missa viktiga steg i onboardingprocessen?

Våra moduler är färdigpaketerade lösningar i SharePoint som du kan lägga på din paketlösning eller installera som "stand-alone" lösning - du väljer det som passar dig bäst.

Några av våra kunder

Tack!

Vi har tagit emot dina uppgifter. Vi hör av oss inom kort

Oj! Något gick fel. Försök igen.