Möt våra artikelförfattare

Joakim Stenström

Ledningssystemsexpert

Affärskatalysator som drivs av att skapa hållbar affärsprestanda med positiv påverkan både för kunden och för vår omvärld.

Joakim anslöt sig till Cognit som delägare efter flera år som verksamhetsutvecklare och VD för ett konsultföretag med specialitet risk- och processbaserade verksamhetslednings-system vilket bl.a. inkluderade ämnena kvalitet, miljö, arbetsmiljö, produkt- och informationssäkerhet med uppdrag på världsbasis.

Han har en universitetsutbildning inom biologi/kemi med breddning mot företagsekonomi/juridik. Han har tidigare arbetat som Produktionschef, HSEQ Chef, Revisionsledare, Chefsrevisor, VD för certifieringsorgan samt Interimschef inom ett flertal olika branscher för både nationella och internationella organisationer.

Joakim har representerat Sverige och Norden i internationella samarbetsgrupper bl.a. ISO, BRC och GFSI för framtagandet av internationella standarder och riktlinjer.

Han är ofta anlitad som moderator och föreläsare och har bl.a. föreläst för Nordiska rådet, Livsmedelsverket och Euroforum.

Artiklar

No items found.

Vill du att vi kontaktar dig?

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Kan du inte vänta? Ring Saif på 070 144 26 63
Ajdå, något gick fel. Ring Saif på 070 144 26 63 så bjuder han på lunch som kompensation.
Copyright Cognit Consulting AB 2015 - 2024
Personuppgiftspolicy
Genom att klicka på “Acceptera” godkänner du lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigering på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår personuppgiftspolicy för mer information.