Möt våra artikelförfattare

Henrik Gustafsson

Samarbetskonsult

Henrik är en erfaren och rekommenderad konsult som brinner i sitt arbete att förbättra företags processer och effektivitet i och omkring Office 365.

Har ofta roller som system- och lösnings-arkitekt, verksamhetsanalytiker, Scrum-master, utvecklare och expertrådgivare inom SharePoint-sök.

Artiklar

Ordning & Reda: Hemligheten (och handlingsplanen) för framgångsrika företag

Hur skapar jag en dokumenthantering som ökar produktivitet, underlättar beslutsfattande, säkerställer efterlevnad, förbättrar kommunikation och samarbete samt stärker företagskulturen?

Moderna processkartor - mer än att visa processerna

Processkartor är något vars innebörd och betydelse har förändrats över åren. I den här artikeln förklarar vi varför moderna processkartor både är revolutionerande och ger mer effekt.

10 anledningar att byta ut filservern mot Microsoft 365 och SharePoint

Har du svårt att se fördelarna med att gå ifrån en traditionell filserver till ett molnbaserat samarbetssystem som Microsoft 365? Vi ger dig 10 viktiga anledningar att flytta till molnet

Användarkonton i O365 - 5 saker att hantera vid upphörande av anställning

När en anställning upphör så uppstår ofta frågor om hur man ska hantera konton, epost och ägarskap. Vi går igenom de 5 viktigaste sakerna du behöver hantera kring detta.

5-kamp i datasäkerhet, filserver vs Office 365

Har du har fått upp ögonen för Office 365 men känner dig osäker kring ”molnet” och datasäkerhet? Då är denna artikel för dig. Vi går igenom 5 scenarier med digital informationshantering och jämför mellan att ha filer på filserver eller i Office 365.

5 tips för bättre samarbete i Microsoft Teams

Läs 5 konkreta tips för bättre samarbete i Teams. Råd som bygger på verklig användning av Microsoft Teams under lång tid, både internt och hos våra kunder

Varför ser inte kollegan dina ändringar av menyn i SharePoint?

Har du råkat ut för att du har uppdaterat en meny i SharePoint men upptäckt att kollegor fortfarande ser den gamla menyn? Då är det faktiskt inte cachen du ska titta närmare på utan språket

Funktionen du inte visste fanns i Teams som gör att du kan släppa jobbet efter arbetstid

Klockan är 22:30 en lördag och en ambitiös kollega skriver till dig i Teams, det plingar till i din telefon och du börjar ”smygjobba” en lördagskväll. Känner du igen dig? Det finns tack och lov en enkel lösning ett par klick bort.

Prata med oss

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Kan du inte vänta? Ring Patrik på 073 660 90 74
Ajdå, något gick fel. Ring Patrik på 073 660 90 74 så bjuder han på lunch som kompensation.
Copyright Cognit Consulting AB 2017-2022
Personuppgiftspolicy