Nyheter i Office 365 under juni 2019

Nyheter i Office 365 under juni 2019

Vad är nytt i Office 365?

Cognit's nyhetssammanställning juni 2019

I den här månadens nyhetsartikel sammanfattar vi det vi tyckte var mest spännande från juni 2019. Läs om nyheterna i SharePoint, Teams, Planner och OneDrive.

Ändra i en PDF-fil direkt i SharePoint eller OneDrive

Ändra i en PDF-fil direkt i SharePoint eller OneDrive

Nya integrationer mellan SharePoint och Adobe Acrobat kommer göra det möjligt att ändra i PDF-filer direkt i SharePoint eller OneDrive.

Det är ett nytt webbverktyg från Adobe som gör detta möjligt. Med hjälp av Adobe Acrobat PDF Web tools kommer du kunna ändra i, kommentera i och organisera dina PDF-filer utan att först behöva ladda ner dem till datorn. Adobe Acrobat är den mest kända applikationen för att arbeta med PDF-filer.

Läs mer om nyheterna här

Notifieringar i Teams om uppgifter i Planner

Få notifieringar i Teams när du tilldelats en uppgift i Planner

Microsoft Planner är ett program som du kan använda för enklare projektstyrning. Om du använder Microsoft Teams kan du lägga till en Planner-flik till en teamskanal. Lägg till och ta bort uppgifter, ändra status och flytta mellan buckets - allt utan att behöva lämna Teams.

Nu kan du dessutom få aviseringar i Teams när du har tilldelats en uppgift i Planner, och det oavsett om tilldelningen skett i Planner eller i Teams. Finns det en Planner-flik i Teams får du notifieringar i Teams (också) när du tilldelats en uppgift.

Läs mer om att integrera Planner i Teams

Få påminnelse flera gånger för viktiga meddelanden i Teams

Prioriterade notifieringar ska börja rullas ut inom kort och är en ny funktion i Teams.

Funktionen innebär att du kan ställa in att ett chatt-meddelande är extra viktigt. Mottagaren av det extra viktiga meddelandet kommer bli påmind en gång varannan minut under en period av 20 minuter, eller tills meddelandet lästs av mottagaren.

Läs mer om nyheter i Microsoft Teams

Förbättrad snabbredigering i SharePoint

Förbättrad snabbredigering i SharePoint

När du ska ändra på informationen i en SharePoint lista har du två alternativ. Du kan antingen välja att redigera informationen objekt för objekt genom att markera och klicka redigera, eller ändra i hela listan på en gång genom att klicka Snabbredigera.

Snabbredigeringsläget uppgraderas nu med nya funktioner som kommer att underlätta arbetet med att uppdatera listor. Du kommer till exempel kunna använda filterfunktion och drag-and-drop, ändra kolumnbredder och kolumnformatering.

Uppdateringen håller på att rullas ut.

Nytt från Cognit

3 smarta funktioner i OneNote

Microsoft OneNote är ett program för anteckningar, informationsinsamling och samarbete mellan flera användare.

Här kan du samla dina anteckningar, bilder, listor, ljudkommentarer och skisser och sortera i olika flikar. Allt är digitalt och ligger i molnet och det innebär att du alltid kan komma åt dina anteckningar var du än befinner dig.

Läs våra tips på smarta funktioner som kan göra OneNote ännu lite mer användbart.

Till sist...

Sommaren är här med myggor, sol, glassar och semester men om du har något på gång så tveka inte att höra av dig till oss redan nu så bokar vi in det till efter semestern.

Vi går också på lite semester men är tillbaka redan i augusti med ett nytt nyhetsbrev.

Vill du att vi kontaktar dig?

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Kan du inte vänta? Ring Saif på 070 144 26 63
Ajdå, något gick fel. Ring Saif på 070 144 26 63 så bjuder han på lunch som kompensation.

Läs mer...

Copyright Cognit Consulting AB 2015 - 2024
Personuppgiftspolicy
Genom att klicka på “Acceptera” godkänner du lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigering på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår personuppgiftspolicy för mer information.