Är det svårt att välja mellan att effektivisera eller certifiera?
‍Gör både och. Samtidigt!

Leder du ett mindre bolag och funderar på om ni ska fokusera på att förbättra hur ni arbetar eller få nya kunder genom att ISO-certifiera er? Nu behöver du inte välja.
Bli certifierad på ett kostnadseffektivt sätt och skapa informations- och samarbetsstrukturer som gör det möjligt att arbeta och samarbeta smartare och effektivare.

Prata med oss

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Kan du inte vänta? Ring Patrik på 073 660 90 74
Ajdå, något gick fel. Ring Patrik på 073 660 90 74 så bjuder han på lunch som kompensation.

Bli certifierad på ett kostnadseffektivt sätt

Digitala ledningssystem i företagsgrupp är en projektmodell som är framtagen för att hjälpa mindre företag att etablera välfungerande och certifierbara digitala ledningssystem i Microsoft SharePoint och Teams - och bli ISO certifierade.

Skicka din intresseanmälan idag så berättar vi mer.

Certifiering gentemot exempelvis ISO 9001 och 14001 öppnar ofta upp dörrar till nya kunder inom både offentlig och privat verksamhet. En möjlighet som varit starkt begränsad för småföretag på grund av den relativt höga projektkostnaden och projektens komplexitet.

Fram tills nu.

Mer än 40% billigare

Den nya projektmodellen är både smidigare och mer kostnadseffektiv för just mindre företag. Valda delar av processen genomförs i företagsgrupp och flera delar av processen är automatiserade med våra smarta IT verktyg. Detta utan att göra avkall på varje deltagande företags unikitet och behov av företagsspecifik support - den får ni också med.

Certifierbara ledningssystem

Cognit Consulting har lång erfarenhet av att införa digitala ledningssystem som inte bara uppfyller kraven för internationella standarder inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö och informationssäkerhet.

Ledningssystemet hjälper dessutom organisationer att spara både tid och pengar genom att skapa informations- och samarbetsstrukturer som gör det möjligt att arbeta och samarbeta smartare och effektivare.

Minimera dokumentationen och maximera medarbetarnas motivation

Vårt framgångsrika koncept kring ledningssystem bygger på vår strävan att minimera mängden dokumentation, maximera medarbetarnas motivation samt de 7 ledningsprinciperna: kundfokus, ledarskap, processinriktning, faktabaserade beslut, medarbetarnas engagemang, relationshantering och ständiga förbättringar.

Ett koncept vi har förfinat och förbättrat under mer än 20 års tid.

PS. Vi garanterar även att ni blir certifierade.

Boka ett möte

Hur lyckades ett agilt, bottom-up-styrt bolag som GleSYS ta 3 ISO-certifieringar samtidigt?

Hör vår kund GleSYS berätta om deras resa mot certifiering gentemot inte mindre än tre certifieringar samtidigt.

Om vår processledare

Joakim Stenström

Joakim Stenström

Verksamhetsutveckling, Delägare

joakim@cognit.se+46 703 49 45 49

Affärskatalysator som drivs av att skapa hållbar affärsprestanda med positiv påverkan både för kunden och för vår omvärld.

Han har tidigare arbetat som VD för ett certifieringsorgan, Produktionschef, HSEQ Chef, Revisionsledare, Chefsrevisor samt Interimschef inom ett flertal olika branscher för både nationella och internationella organisationer.

Tack!

Vi har tagit emot dina uppgifter. Vi hör av oss inom kort

Oj! Något gick fel. Försök igen.
Copyright Cognit Consulting AB 2017-2021
Personuppgiftspolicy