Spara tid med smartare mötesbokningar

Spara tid med smartare mötesbokningar

Spara tid med smartare mötesbokningar

Spenderar du ibland mer tid på att boka mötet än på att faktiskt delta i själva mötet?

Det kan vara väldigt komplicerat att boka möten när det är flera personer inblandade och alla är lika upptagna. Det kan bli många mail fram och tillbaka med ändringar och nya förslag men FindTime kan hjälpa dig att lösa det problemet.

Välj Reply with Meeting Poll och föreslå ett antal förslag

Välj Reply with Meeting Poll (FindTime) i Outlook när du ska boka nästa möte så får du hjälp både med att hitta lämpliga tider, boka upp platshållare i kalendern och hålla ordning på vilket mötestillfälle som passar bäst för de som är inbjudna samt att skicka ut den slutliga mötesinbjudan.

FindTime är enkelt att använda

Du skapar en mötesinbjudan och väljer ut ett antal mötestider. Inom organisationen ser du direkt i kalendern om personen har något registrerat och kan anpassa förslagen efter det. FindTime skickar ut en förfrågan om att boka möte till de personer du bjudit in till mötet.  

Förfrågan innehåller en länk för att rösta på vilken/vilka tider som passar bäst. Find Time håller ordning på röstningen så att mötet bokas in på rätt tillfälle och skickar till sist ut en mötesinbjudan för det tillfälle som valts.

Inbjudan med länk för att rösta

Find Time ingår i Office 365 men de du bjuder in behöver varken ha FindTime installerat eller använda Office 365 för att kunna rösta så länge de har en epostadress.

Rätt använt sparar du tid både åt dig själv och åt dem du bjuder in och du minskar dessutom antalet mail i inkorgen - Win-win för alla.

Läs mer...

Vill du att vi kontaktar dig?

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Kan du inte vänta? Ring Saif på 070 144 26 63
Ajdå, något gick fel. Ring Saif på 070 144 26 63 så bjuder han på lunch som kompensation.

Arbeta smartare och sundare med ett digitalt ledningssystem. så det blir tillgängligt och användbart.

Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn för att inte missa nästa intressanta uppdatering.