Nå alla med SharePoint-nyheter skapade för e-post

Nå alla med SharePoint-nyheter skapade för e-post

Optimera Din Internkommunikation med SharePoint News i Outlook

Är du trött på att inte nå ut till alla med interna nyheter? I en digital värld där informationsflödet är konstant och konkurrensen om uppmärksamhet är stenhård, är det avgörande att leverera nyheter på ett effektivt och engagerande sätt. Microsofts senaste integration av SharePoint News i Outlook kan vara en game-changer för företagskommunikatörer och nyhetsförfattare.

Låt oss ta en titt på hur det fungerar och varför det är en sådan viktig uppgradering för din organisation.

Förhandsgranskning och sändning, allt i ett steg

Tidigare var det en utmaning att säkerställa att nyhetsinnehåll nådde medarbetarna på ett sätt som var både engagerande och lättillgängligt. Den nya funktionen "Skapa för e-post" gör att du kan publicera nyheter på intranätet och skicka nyhetsinläggen direkt till mottagarnas e-post - ett effektivt sätt att fånga deras uppmärksamhet där de redan befinner sig: i deras e-post.

En stor skillnad mot tidigare lösningar är att du nu skickar hela nyhetsbrevet som e-post, inte bara ett utdrag och en länk. Mottagaren kan ta till sig hela nyheten direkt och kan också välja att följa länken till intranätet för att utforska andra delar av er företagskommunikation.

När du skapar nytt nyhetsinlägg kan du välja en av de nya mallarna som är optimerade för e-post

Designade för inverkan

För att underlätta processen finns det sex nya mallar som är optimerade för e-postvisning. Dessa mallar är designade för att säkerställa att innehållet är lättläst och engagerande. De webbdelar som finns tillgängliga för att skapa innehåll är garanterade att fungera lika bra i Outlook som i SharePoint. Du kan också använda mallarna för att skapa egna skräddarsydda e-postmallar.

Lätt att använda

Att skapa en nyhetspost för e-post är enkelt:

  1. Skapa ett nytt nyhetsinlägg och välj en "Skapa för e-post"-mall från mallväljaren
  2. När du är redo att publicera kan du samtidigt distribuera den via e-post

Notera att detta sätt att distribuera nyheter inte ändrar befintliga webbplatsbehörigheter och alltså inte ger mottagarna tillgång till den ursprungliga sidan om de inte redan har behörighet.

Vid publicering kan du skicka nyheten som e-post också för att vara säker på att nå ut till alla. Bildkälla: Microsoft

Analyser som ger insikter

Kunskap är makt, och med de nya sammanfogade sidanalysverktygen kan nyhetsförfattare få en helhetsbild av hur innehållet presterar. Genom att se antal sidvisningar samlat från både Outlook och SharePoint (det spelar ingen roll om medarbetaren läser nyhetsbrevet i Outlook eller i SharePoint, båda räknas in i statistiken) kan du bättre förstå och optimera ditt innehåll för maximal räckvidd och inverkan.

Läs mer här: nyhetsmallarna som är skapade för e-post

Vill du att vi kontaktar dig?

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Kan du inte vänta? Ring Saif på 070 144 26 63
Ajdå, något gick fel. Ring Saif på 070 144 26 63 så bjuder han på lunch som kompensation.

Läs mer...

Copyright Cognit Consulting AB 2015 - 2024
Personuppgiftspolicy
Genom att klicka på “Acceptera” godkänner du lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigering på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår personuppgiftspolicy för mer information.