Allt du behöver veta om den nya Planner-appen i Teams

Allt du behöver veta om den nya Planner-appen i Teams

Utforska den nya Planner-appen i Teams - En försmak av framtiden

Är ni redo att ta ert projekt- och uppgiftshantering till nästa nivå? Microsofts nya Planner-app i Teams introducerar en ny era av arbetsstyrning, smidighet och samarbete direkt i Microsoft Teams. Den nya Planner-appen förenar enkelheten från To Do, samarbetet från Planner, kraften från Project för webben och intelligensen från Microsoft Copilot i en enhetlig upplevelse.

Vad är nytt?

 • Snabb och intuitiv användarupplevelse:
  Den nya designen är både snabbare och enklare att navigera, med centraliserade avsnitt för dina uppgifter och planer
 • Alla dina uppgifter på ett ställe:
  "Mina uppgifter"-vyn ger dig en central vy över dina uppgifter, med intuitiva filter och sökfunktioner.
 • Enklare översikt över dina planer:
  "Mina planer"-vyn sammanför tidigare To Do-listor, Planner-planer och Project-projekt till en samlad vy som gör det enkelt att hitta och hantera dina listor, planer och projekt.
 • Favoritplaner direkt till hands:
  Anpassa din upplevelse genom att favoritmarkera och fästa planer i navigeringsmenyn.
 • Utöka med premiumplaner:
  Premiumplaner erbjuder möjligheten att utnyttja Copilot i Planner och andra avancerade funktioner som sprintplanering, målvy, personvy och tidslinje med beroenden.
I nya Planner-appen i Teams får du enkelt översikt över alla dina uppgifter och planer, på ett och samma ställe

Effektivisera arbetsflödet genom att publicera uppgifter

En spännande funktion i Planner är möjligheten att publicera och tilldela uppgifter till medarbetare. Detta möjliggör en ny nivå av samarbete och effektivitet inom organisationer.

Uppgiftspublicering innebär att din organisation kan definiera och dela Plannerplaner som ska slutföras av olika delar av verksamheten. Ledningen kan skapa uppgiftslistor och publicera dem till specifika team. Detta gör det möjligt att distribuera arbete på ett organiserat och effektivt sätt över hela organisationen.

Tilldela Uppgifter

När uppgiftslistorna har publicerats kan chefer i mottagande team granska listorna och tilldela enskilda uppgifter till teammedlemmar. Detta förenklar processen för att säkerställa att alla vet vad de behöver göra och när det behöver göras.

Översikt och Rapportering

Publicerare och chefer kan övervaka tilldelning och slutförandestatus för uppgifter på varje nivå med hjälp av olika rapporter där man kan se uppgifterna i olika vyer; per team, samlade uppgiftslistor och individuella uppgifter. Detta ger en tydlig överblick över framsteg och prestationer inom organisationen.

Hur kommer du igång?

Titta bland apparna i Teams för att hitta Planner. För att få åtkomst till den nya Planner-appen, behöver din organisation ha aktiverat "Riktad utgivning" i M365-administratörsportalen och din Microsoft 365-prenumeration måste inkludera Planner. Dessutom finns möjligheten att utvärdera premiumfunktioner genom att starta en gratis provversion.

Läs mer om den nya Planner-appen i Teams

Vill du att vi kontaktar dig?

Tack! Vi hör av oss så snabbt vi kan.

Kan du inte vänta? Ring Saif på 070 144 26 63
Ajdå, något gick fel. Ring Saif på 070 144 26 63 så bjuder han på lunch som kompensation.

Läs mer...

Copyright Cognit Consulting AB 2015 - 2024
Personuppgiftspolicy
Genom att klicka på “Acceptera” godkänner du lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigering på webbplatsen, analysera användningen av webbplatsen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se vår personuppgiftspolicy för mer information.