Övergång till ett levande och integrerat ledningssystem

Ge erat befintliga ledningssystem ett nytt liv och öka effektiviteten i er verksamhet genom att integrera kvalitet, miljö och arbetsmiljö i ett enda system. Gör mer än att bara uppnå en certifiering - skapa engagemang, motivation och verklig förändring.

Transferera ert ledningssystem

Vi hjälper er att gå från ett pappersbaserat eller föråldrat IT-baserat och isolerat ledningssystem till ett dynamiskt, modernt och integrerat system som faktiskt ger resultat och förbättrar er verksamhet.

Fokusera på att skapa värde istället för att enbart uppfylla kraven för certifikat.

Minimera mängden dokumentation, maximera medarbetarnas motivation är det koncept vi har förfinat och förbättrat under mer än 20 års tid

Integrera kvalitet, miljö och arbetsmiljö

Samla alla era krav från ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 i ett enda, sammanhängande system som minskar byråkrati och förbättrar effektiviteten i verksamheten.

Levande och engagerat ledarskap

Vi hjälper er att återta ansvaret för frågor som kvalitet och certifiering.

Istället för att delegera dessa frågor till en ensam kvalitetschef, arbetar vi med er för att skapa ett engagerat och ansvarsfullt ledarskap som bryr sig om att uppnå verkliga resultat.

Motivera och engagera medarbetare

Vi arbetar med er för att skapa motivation och engagemang bland medarbetarna, så att de tar de beslut som krävs för att skapa verklig förändring.

Med rätt verktyg och stöd blir erat ledningssystem en naturlig del av verksamheten.

Identifiera besparingar och förbättringar

Vi arbetar med er för att identifiera potentiella besparingar och förbättringar inom områden som kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Dessa kan inkludera minskade kostnader för avfallshantering, ökad produktivitet, färre fel och klagomål samt lägre sjukfrånvaro.

Kvantifiera ert ledningssystem i ekonomiska termer

För att fullt ut förstå värdet av ett integrerat och levande ledningssystem är det viktigt att kvantifiera dess inverkan på er verksamhet i ekonomiska termer.

Vi hjälper er att sätta siffror på de besparingar och förbättringar som skapas genom att arbeta med ett effektivt ledningssystem.

Digital transformation och effektiva verktyg

Vi använder digitala verktyg som AmpliFlow, Microsoft Teams och SharePoint för att förenkla och effektivisera arbetet med ert ledningssystem.

Genom att bygga en smidig dokumentstyrning och effektiv struktur för samarbete blir det enklare att arbeta tillsammans och uppnå förbättringar.

Leverans anpassad efter era ambitioner

Utifrån er ambitionsnivå kan ett brett utbud av tjänster erbjudas, inklusive:

  • Nulägesanalys & Internrevision
  • Projektledning
  • Förvaltning och löpande ledningssystems-support
  • Överföring av befintligt information
  • Ledarskapsutveckling
  • Strategi-utveckling
  • Personlig coachning

Mer om ledningssystem

Vad är ett ledningssystem?

Artiklar

Experter

Joakim Stenström

Joakim Stenström

Ledningssystemsexpert

joakim@cognit.se+46 703 49 45 49

Affärskatalysator som drivs av att skapa hållbar affärsprestanda.

Tidigare arbetat som VD för ett certifieringsorgan, Produktionschef, HSEQ Chef, Revisionsledare, Chefsrevisor samt Interimschef inom ett flertal olika branscher, både nationellt och internationellt.

Lyssna på en nöjd kund!

Hör GleSYS berätta hur de lyckades certifiera enligt 3 standarder samtidigt.

Vad säger de som gjort resan?

Peter Carlsson
Peter Carlsson
Head of Sales
,
Friday

Vi funderade mycket på om vi skulle investera i ett ledningssystem när vi fortfarande höll på att bygga vårt bolag men med facit i hand så var det helt rätt gjort. Ganska snabbt insåg vi vilka fördelar det skulle innebära för oss att få bra digitala verktyg för att ständigt utveckla vår verksamhet. Cognits genomtänkta digitala ledningssystem, deras stöd i strategiarbetet och förmåga att sätta sig in i Friday och verkligen vara en partner istället för att bara agera leverantör har hjälpt oss att ta nästa steg som verksamhet.

Meysam Saidzadeh
Meysam Saidzadeh
VD
,
LUCO AB

Vi är jättenöjda med vårt digitala ledningssystem i intranätet - det underlättar verkligen att leda verksamheten och att viktig information är lättillgänglig. Cognit, som kan både ledningssystem och IT, är en klockren samarbetspartner. De har hjälpt oss med en smidig och logisk struktur med precis de IT verktyg man behöver för att gå igenom en certifieringsrevision och expertkunskap om hur vi kan effektivisera vår verksamhet och förbättra vår miljö- och klimatpåverkan.

Tack!

Vi har tagit emot dina uppgifter. Vi hör av oss inom kort

Oj! Något gick fel. Försök igen.
Copyright Cognit Consulting AB 2017-2022
Personuppgiftspolicy