Digitalt och ISO-certifierbart ledningssystem

Bygg upp ett certifierbart och kostnadseffektivt ledningssystem - samtidigt som du skapar en informations- och samarbetsstruktur som gör det möjligt att arbeta smartare och effektivare.

Nå nya kunder och bli effektivare

Cognit hjälper företag i alla storlekar att etablera certifierbara digitala ledningssystem som uppfyller kraven i ISO 9001, ISO 14001 eller andra standarder.

Det gör vi genom att kombinera expertis inom verksamhetsutveckling med struktur och uppsättning av digitala verktyg. Bl.a. SharePoinoch Microsoft Teams.

Flera delar av processen är automatiserade m.h.a. våra smarta IT verktyg, vilket spar kostnader utan att göra avkall på företagsspecifik support.

Självklart är målet att ledningssystemet ska hjälpa er att utveckla er verksamhet och era medarbetare, inte bara uppnå en certifiering.

Garanterat certifierbart

Vi har lång erfarenhet av att införa digitala ledningssystem som hjälper er att spara både tid och pengar.

Med smarta informations- och samarbetsstrukturer blir det möjligt att arbeta smartare och effektivare, helt enligt krav ifrån valda standarder.

Minimera mängden dokumentation, maximera medarbetarnas motivation är det koncept vi har förfinat och förbättrat under mer än 20 års tid och nu även paketerat för maximal effekt för er.

Vi garanterar självklart att ni blir certifierade om ni följer vår process och metodik.

Boka ett möte

Guidning inom och verktyg för:

Beroende på ambitionsnivå hjälper vi er med:

  • Nulägesanalys & Internrevision
  • Projektledning
  • Förvaltning och löpande ledningssystems-support
  • Överföring av befintligt information
  • Ledarskapsutveckling
  • Personlig coachning

Kontakta oss idag för ett förutsättningsfullt möte där vi pratar om hur vi kan ta ert bolag till nya höjder.

Mer om ledningssystem

Vad är ett ledningssystem?

Artiklar

Experter

Joakim Stenström

Joakim Stenström

Ledningssystemsexpert

joakim@cognit.se+46 703 49 45 49

Affärskatalysator som drivs av att skapa hållbar affärsprestanda.

Tidigare arbetat som VD för ett certifieringsorgan, Produktionschef, HSEQ Chef, Revisionsledare, Chefsrevisor samt Interimschef inom ett flertal olika branscher, både nationellt och internationellt.

Lyssna på en nöjd kund!

Hör GleSYS berätta hur de lyckades certifiera enligt 3 standarder samtidigt.

Vad säger de som gjort resan?

Peter Carlsson
Peter Carlsson
Head of Sales
,
Friday

Vi funderade mycket på om vi skulle investera i ett ledningssystem när vi fortfarande höll på att bygga vårt bolag men med facit i hand så var det helt rätt gjort. Ganska snabbt insåg vi vilka fördelar det skulle innebära för oss att få bra digitala verktyg för att ständigt utveckla vår verksamhet. Cognits genomtänkta digitala ledningssystem, deras stöd i strategiarbetet och förmåga att sätta sig in i Friday och verkligen vara en partner istället för att bara agera leverantör har hjälpt oss att ta nästa steg som verksamhet.

Meysam Saidzadeh
Meysam Saidzadeh
VD
,
LUCO AB

Vi är jättenöjda med vårt digitala ledningssystem i intranätet - det underlättar verkligen att leda verksamheten och att viktig information är lättillgänglig. Cognit, som kan både ledningssystem och IT, är en klockren samarbetspartner. De har hjälpt oss med en smidig och logisk struktur med precis de IT verktyg man behöver för att gå igenom en certifieringsrevision och expertkunskap om hur vi kan effektivisera vår verksamhet och förbättra vår miljö- och klimatpåverkan.

Tack!

Vi har tagit emot dina uppgifter. Vi hör av oss inom kort

Oj! Något gick fel. Försök igen.
Copyright Cognit Consulting AB 2017-2022
Personuppgiftspolicy