Digitalt och ISO-certifierbart ledningssystem

Få hjälp med att leva upp till kraven i ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 och andra standarder utan att ni behöver lära er alla krångliga kravtexter - vi fokuserar på vad som är bra för er verksamhet. Certifieringen kommer på köpet - det garanterar vi.

Vi hjälper er hela vägen från idé till certifiering

Spara tid och resurser genom att etablera ett effektivt ledningssystem som uppfyller kraven för ISO 9001, 14001, ISO 45001 och andra standarder..

Flera delar av processen är automatiserade m.h.a. våra smarta IT verktyg, vilket spar kostnader utan att göra avkall på företagsspecifik support.

Självklart är målet att ledningssystemet ska hjälpa er att utveckla er verksamhet och era medarbetare, inte bara uppnå en certifiering.

Minimera mängden dokumentation, maximera medarbetarnas motivation är det koncept vi har förfinat och förbättrat under mer än 20 års tid

Krav från omvärlden och kunder

Få hjälp med att förstå och uppfylla kraven från ISO 9001, ISO 14001 och andra standarder.

Ni behöver beakta krav såsom kundkravshantering, intressentbehov, miljöaspekter och lagstiftning samt externa hot och möjligheter t.ex. ledning för AI.

Krav på effektiv ledning

Stärk er verksamhet genom att etablera effektiva system för ledning.

Detta inkluderar bl.a. mål och målstyrning, processkartläggning, riskhantering, krishantering, verksamhetspolicy och ledningsgruppsmöten.

Krav på ständiga förbättringar

Fokusera på och möjliggör kontinuerlig förbättring.

Hantera avvikelser och förbättringsförslag, kundsynpunkter och leverantörsrelationer.

Krav för att säkra kompetens

Utveckla er personal.

Med hjälp av kompetenshantering, kompetensmatriser, strukturerad uppföljning och utvärdering kan ni säkerställa en högpresterande verksamhet.

Det är lättare med rätt digitala verktyg och plattformar

För att förenkla och effektivisera arbetet tar hjälp av AmpliFlow för att enklare och snabbare bygga och förvalta ledningssystemet.

Samtidigt skapar vi en effektiv struktur för Microsoft Teams och inför/anpassar ett intranät uppbyggt på SharePoint som inkluderar smidig dokumentstyrning.

Leverans anpassad efter era ambitioner

Utifrån er ambitionsnivå kan ett brett utbud av tjänster erbjudas, inklusive:

  • Nulägesanalys & Internrevision
  • Projektledning
  • Förvaltning och löpande ledningssystems-support
  • Överföring av befintligt information
  • Ledarskapsutveckling
  • Strategi-utveckling
  • Personlig coachning

Mer om ledningssystem

Vad är ett ledningssystem?

Artiklar

Experter

Joakim Stenström

Joakim Stenström

Ledningssystemsexpert

joakim@cognit.se+46 703 49 45 49

Affärskatalysator som drivs av att skapa hållbar affärsprestanda.

Tidigare arbetat som VD för ett certifieringsorgan, Produktionschef, HSEQ Chef, Revisionsledare, Chefsrevisor samt Interimschef inom ett flertal olika branscher, både nationellt och internationellt.

Lyssna på en nöjd kund!

Hör GleSYS berätta hur de lyckades certifiera enligt 3 standarder samtidigt.

Vad säger de som gjort resan?

Peter Carlsson
Peter Carlsson
Head of Sales
,
Friday

Vi funderade mycket på om vi skulle investera i ett ledningssystem när vi fortfarande höll på att bygga vårt bolag men med facit i hand så var det helt rätt gjort. Ganska snabbt insåg vi vilka fördelar det skulle innebära för oss att få bra digitala verktyg för att ständigt utveckla vår verksamhet. Cognits genomtänkta digitala ledningssystem, deras stöd i strategiarbetet och förmåga att sätta sig in i Friday och verkligen vara en partner istället för att bara agera leverantör har hjälpt oss att ta nästa steg som verksamhet.

Meysam Saidzadeh
Meysam Saidzadeh
VD
,
LUCO AB

Vi är jättenöjda med vårt digitala ledningssystem i intranätet - det underlättar verkligen att leda verksamheten och att viktig information är lättillgänglig. Cognit, som kan både ledningssystem och IT, är en klockren samarbetspartner. De har hjälpt oss med en smidig och logisk struktur med precis de IT verktyg man behöver för att gå igenom en certifieringsrevision och expertkunskap om hur vi kan effektivisera vår verksamhet och förbättra vår miljö- och klimatpåverkan.

Tack!

Vi har tagit emot dina uppgifter. Vi hör av oss inom kort

Oj! Något gick fel. Försök igen.
Copyright Cognit Consulting AB 2017-2022
Personuppgiftspolicy